..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Thursday, August 26, 2010

Lens DSLR terbesar..



Syarikat pengeluar : The Sigma Corporation
Jenis Lens: 200-500mm F2.8/400-1000mm F5.6 EX DG
Berat; 15kg (dah macam berat seguni beras da...)

Kepada photographer tegar yang suka mengumpul koleksi Lens, ini adalah Lens yang patut anda miliki.

8 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

mak aih..bosar nya

teratakindah said...

hah tau xpe..tgk la nak angkat pun punye sikse..cover kuat je tu...hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

tu lah..cam seksa jerk..ke teratakindah nak jugak ada macam tu..hehe

teratakindah said...

ishhh...xnak xnak...buat sakit badan jer..hehe...

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah..ok ape..ada muscle..eh sorry lah muka awe je kat blog teratakindah ni

teratakindah said...

ehh xpe la..ade jgk pembace setia blog nie...terharu sgt...ni kene blanje nie..hehe

hentakbelipat said...

ni nak amik gmba bulu idung ke camne

teratakindah said...

bukan bulu idung je beb,,,taik2 yg melekat celah2 bulu idungpun nampak..wahaha