..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.


Info@teratakindah

...

Thursday, August 12, 2010

Oldtown with myLady'dMalam berlabuh dari siang ke malam saban hari tanpa hilang sesaat sekalipun. Peredaran ketamadunan manusia yang semakin pesat menjadikan kegelapan malam bukan lah suatu halangan untuk bekerja, jalan-jalan atau apa saja aktiviti. Kalau dahulu manusia hanya berlampukan pelita bersatelitkan bulan untuk menagih secebis cahaya. Tetapi dengan izin Allah, mengurniakan kebijaksaan manusia mencipta lampu dan sebagainya bagi mengindahkan malam nan gelita tanpa mentari. Itu lah malam..


Teratakindah xnak cite pasal malam...hehe saje nak bagi mukadimah yang agak skema sikit. Bersempena bulan ramadhan yang indah, teratakindah dan lady'd ke oldtown danau kota sebagai menyambut kedatangan ramadhan kemarin (Isnin). Macam biasa MyLensa turut tidak ketinggalan merakamkan gambar bagi tatapan semua..

No comments: