..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Monday, April 4, 2011

The Making of pixelBUROK outing via Light Graffiti


Entry terdahulu teratakindah becerita tentang hasil Light Graffiti yg ditonjolkan dari lukisan cahaya.. Entry kali ni plak lebih kepada santai dimana kami 3 admin pixelBUROK berposing plak..ssh btl nk tgkp pic bertiga..asyik snap pic orang je..

9

Next outing msh dalam perbincangan... kepada yang berminat dengan dunia photo dan juga otai2 photo bleh la ke fb pixelBUROK dengan klik pada logo kami dibawah...boleh la berkongsi skill dan minat dalam bergambar..."kami budak baru belajar, kalau salah boleh tunjukkan"...


4

6

8




6 comments:

Eyka said...

cntik la gmbr atas 2...suke!! :)

Teratakindah said...

:-) tq Eyka....

fendy said...

nice lah pic tu. :DD

sofeafaudzi.photography said...

bila la i nak buat mcmtu ea... :)

Shatra said...

Dasyaaatttt btl rakaman imej ni...mesti penat, letih, lapar lepas ambek panorama ni n semestinya taksub dng hasilnya kan..nice job bro..n sya nak pinjam foto ni sbg panduan pd entri akan datang dng izin tuan la

Teratakindah said...

to fendy: tq..hehe

to sofea: buat je skng..hehe beli touchlight LED utk hasil yg mantop

to Shatra: tq bro.... ooh nk amik pic ni yer?? ok bro..silalah...