..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Thursday, April 28, 2011

Kate Bogel?


Debaran makin terasa bila hanya kurang dari 24 jam mereka menyaksikan hari gilang gemilang perkahwinan diraja antara William dan Kate.. Entry yang sama pada pagi khamis nie berkisah the royal wedding... Kalini alkisah "telanjang"...sape yang "telanjang"?? xkan nak jadi bini raja nak buat "Free show" depan berbillion rakyat dunia plak?

KUMPULAN pengawal berkereta kuda menjalani latihan sebagai persediaan untuk hari perkahwinan Kate dan William.

Artiket diruangan global akhbar Metro edisi 28 April 2011, Kate yang juga bakal menduduki tahkha diraja esok, mengalami Mimpi buruk yang menyebabkan dirinya agak gelisah.. Menurut agensi, ianya kali kedua dialami mimpi buruk berkenaan ketika kali pertama pada 2006.. Lebih menyanyat hati Kate dikatakan berbogel di depan khalayak ramai ketika berlangsungnya upacara perkahwinannya bersama putera raja tersebut.. Desaksikan Ratu Elizabeth hinggalah kepada Putera Philip seterusnya rakyat jelata memerhatinya... Menurut Kate lagi ia merasa gelisah disaat-saat hari bahagianya makin tiba...

Hadoi....pasal mimpi pun nak heboh 1 dunia ker hah?? mimpi bogel plak tuu..hehe camni la...mintak tolong Putera Wiliam beli buku tafsir mimpi..murah jer xsampai RM20..

5 comments:

~~zAnAfAhMi~~ said...

setau akak la kan, mimpi bogel ni maksudnya nak dapat 'malu' besar....betul la tu, dia kan nak kawin, bnyk cerita yg tak elok org publish kat khalayak kot...

::SimpleGirlOfMe:: said...

hhehe..beli la kan tuk putera tu..huhu

BillyNain said...

hahha bila dh popular, bahan berita cmni pun jd sensasi

kakchik@ella said...

kakchik pun excited nak tgk wedding diaorg.

boleh pulak termimpi camtu ye. mcm-mcm ... hihi

Teratakindah said...

hehe..esok ade live kat astro!!!! bleh la tgk sape yg menantikannya...