..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.


Info@teratakindah

...

Friday, April 22, 2011

Menjelang Maharaja Lawak mlm nie....

Seperti yang ditunggu-tunggu saban minggu menanti kemunculan hari Jumaat, kini Maharaja Lawak telah masuk minggu ke4..Pada malam ini dengan mengekalkan para juri yang sama iaitu Mamat Khalid, Ahmad Idham dan Apek dengan kritikan mkn panas kepada peserta dan juga MC Mizal selaku host tetap Maharaja Lawak.. Seperti minggu lepas, bertemakan muzikal komedi menyaksikan sangingan 10 Peserta yang akhirnya memberi tamparan hebat buat naib juara raja lawak musim ke5 iaitu R2 apabila diumumkan keluar pada minggu tersebut...Mengikut undian peratusan semasa (tidak termasuk juri) sehingga petang tadi, Jozan masih mendahului diikuti rapat Nabil dan Sepah, Kumpulan Jambu, Kumpulan Balas, Man, Alex, Jihan dan Amir... Papepun kepada penyokong yang melanggan Pakej Mustika, malam ni ch132 jam 10pm...Maharaja Lawak!!

"KITE BAKOR je!!!!"

Teratakindah tetap memilih JOZAN!!!!!!

5 comments:

Cik Aish said...

saya sokong jozan..
hehe


awak sokong sapa? amir?

im sorry..haha

SizZLing SuZai said...

huhuhuuu...sorry sudah lama tdk mlawat cni ek ("^____^) sihat ka masih indah kah teratak anda..hehehhee..neway, yup sy pon trsangatlah TERUJA NK MNONTON kerana SAYA PENYOKONG SI NABIL!!!! W/pon ape pon tetap xle nk sangkal y sy maseh meminati die! ^^

Teratakindah said...

hehe jozan da best!!! tapi jambu pun best jgk... to suzzling suzai tq....

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe jozan, sepah n nabil..heheh...

Teratakindah said...

alo cian team JAMBU...xde sape suke..