..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Saturday, April 23, 2011

Gimnasium BOGEL???


Assalamualaikum semua....Salam hujung minggu...waa hujung minggu datang lagi...apa aktiviti ptg nie??? kalo xde pe nak buat jom la join teratakindah berfoto di Taman Tasik Perdana,KL.. Arini pixelBUROK berouting disana..kalo jmp tegur2 la..

OK lah..alkisah pada pagi sabtu yg ceria nie tentang BOGEL... kalo dulu heboh dengan pantai BOGEL dan kini pusat gimnasium plak!!! Ish3 mmg xde keje btl prang barat ni..Saje nak mengkontroversi.. Boleh pulak senaman xpakai pape...ishhh berkudis baru tau campur peluh2 orang kat seat alat senaman tersebut...

Kalau yang wanita plak faham2 je la kalau buat aktiviti lompat melompat..kan mencacatkan pemandangan..tambahan lagi yang pergi mat saleh tua plak..huuhh free je tgk lemak2 terselit... ish3....jom layan skit bingkisan akhbar kosmo edisi 23 April 2011 berkisahkan Easy Gym,Spain...

zaazz.....

Tgk la ade makcik tua kat sebelah jantan tuu...ishhh

ARRIGORRIAGA - Para pengguna gimnasium Easy Gym di sini, Sepanyol dibenarkan berbogel termasuk wanita semasa mereka menggunakan peralatan untuk bersenam, lapor sebuah akhbar semalam.

Pemilik gimnasium itu, Mercehe Laseca memberitahu Perbadanan Penyiaran Britih bahawa keputusan itu dibuat adalah kerana untuk mendapatkan lebih ramai pengunjung.

"Ekoran krisis (ekonomi), kami mengetahui hanya terdapat sejumlah kecil orang yang menggunakan gimnasium.

"Namun, inisiatif (membenarkan pengguna berbogel) adalah kerana wang," kata Laseca.

Namun, dia berasa kecewa pada hari pertama para pengguna dibenarkan berbogel kerana hanya empat orang sahaja termasuk wanita yang tidak memakai sebarang pakaian semasa bersenam.

Walaupun sambutan kurang menggalakkan, seorang guru yoga sudah menawarkan untuk membuka kelas untuk para pelajarnya berbogel di gimnasium tersebut. - Agensi

8 comments:

Aida Azryn said...

eeeeeeeeeeee... makcik tu...
haish.. buluk ketiak uncle tu xcukur ke?xsenonoh betol.. geli aida tengok.. =.=

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhuh...confirm ramai yg akan dtang...lalalala

atieshariffuddin said...

dah x cukup exercise situ, yoga pulak scara freestyle..? mmg galakkan zina betul2 ni.. ish3.. sbb duit... kesian

Teratakindah said...

hmm...pelik-pelik.. kalo bab zina nie..kat barat, kedai kopi pun bleh jadi tmpat mereka... tp sgt menjengkelkan bila gym berpenghuni dengan manusia tanpa seurat benang..

little cart00n said...

tak selera nak masuk kalau wujud tmpat macam ni kat mana2..
huhu

Teratakindah said...

seram seram seram......hee..

SizZLing SuZai said...

hadoiii mcm2 la kn...mslhnyer selese ke nk brsenam camtuh..hadoii xle nk pikir "^^

Teratakindah said...

selesa pe nye kalo kiri kanan dah tahap expired hehe..xbeselera..tercemar