..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.


Info@teratakindah

...

Friday, August 6, 2010

Salam hujung minggu
Assalamualaikum kepada rakan blogger yang rajin melawat teratakindah..terima kasih banyak-banyak yang tak terhingga kepada semua.. Hujung minggu datang lagi.... hah pelik la skit sebab entry kali nie teratakindah berblog di runangan berbeza bukan di "Oldtown" mahupun di "Mc'd" sebaliknya hanya di teratak terindah, rumahku syurgaku... Malam nie hanya dirumah atas faktor kesihatan rakan akrap Cayril detox yang kena demam campak..jom ucapakan semoga cpt sembuh diruang maya Cayril Detox..-link-...

Lady'd


Malam nie teratakindah nak pamirkan hasil fotografi yang xseberapa, yang bestnya ianya dari Lady'd..waa...sekejap je ajar dah pandai tangkap gambar gunakan DSLR...cayalah!!!! jom kita tengok hasil die.. lokasi gambar ini diambil di Mc'donald Jusco wangsa maju...waa...cantikkan hasil die??? xkesah la pendapat anda bagaimana..tapi bagi saya ianya permulaan yang boleh dibanggakan. Ye la persepsi manusia tak ubah seperti warna..pelbagai warna pelbagai rupa..terpulang kepada mata yang melihat hati yang menilai.. Tapi teratakindah nak menyelit jgk la kat sini...gambar-gambar di atas teratakindah edit tau..ala tambah tulisan je..ketulinan gambar tetap 100%.

No comments: