..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Thursday, August 19, 2010

Oldtown lagi!!!



Assalamualaikum dan salam ramadhan kepada semua blogger yang budiman... Malam tadi teratakindah bersama rakan sehobi Cayril (tokey detox) ke Oldtown whitecoffee.. Saja melepak sesudah tarawih..tapi salin la dulu baju...xkan nak pakai ken pelekat plak..wahaha


Hujan dan kilat sabung menyabung tidak mematahkan semagat kami untuk ke Oldtown kerana disitu la datangnya idea2 buat blog tercinta ini.. disitu la kami relax dari seharian kerja.. Macam biasa lah kami ke sana tapi yang menyedihkan ramai la plak.. oleh sebab kami pelanggan tetap, kami dapat tempat fav yang sentiasa menjadi tempat utama kami.

James: pengedar DVD cetak rompak..sentiasa memujuk kami suh beli..ade la 2kali beli..tapi cerita omputih je..Filem melayu xleh beli cetak rompak

Dengan bertemankan Laptop, DSLR, secawan teh dan roti Garlic dengan panorama rakyat kota berulat dimalam hari bagaikan pesta hujung minggu melengkapkan rutin kami...ye la berhampiran dengan UpTown danau kota, mesti la ramai org..

Cayril Detox [link]


Lensa DSLR sekali lagi menjalankan kerja rutin dengan merakam gambar-gambar kenangan. Walaupun jam menunjukkan 1.30am, suasana sesak menjadi igawan dijalan2 sekitar danau kota...

Kemas-kemas nak balik


Jam 1.30am..bayak lagi kereta!!!

8 comments:

nirelwof said...

perghhh..cari ilham kat oldtown danau?
kat situ hari2 pun happening kot...
hehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah..banyak beli barang ke? ape je ada? eh bukak sampai sahur ke oldtown ni?

teratakindah said...

xgi pun uptown..xbest la ramai org sesak otak!!! gi oldtown je minum2 n mkn2 n cuci2 mate...

eqbalzack said...

selamat berpuasa bro...

mia said...

teringat memori lepak uptown sampai sahur dgn yg tersayang dlu...
tp skang die pg ngan org laen pulak..
hehhehehehe......

AiDa AzRyN said...

Jangankan old town.. new town pun aida xpernah p lagi.. huhu~ sian aida kan?yela.. kt perlis mn de tu.. huhu~ :(

teratakindah said...

uish..kt perlis xde ke?? hmm kalo bukak oldtown kt sana mesti laku sgt...xpe la bknnye sedappun..stakat minum kopi tu ok la...

MX said...

salam saudara...hadis yang dikemukakan tu hadis palsu...
harap diubah untuk kebaikan umum...
refer link ini untuk penjelasan..

http://www.aizatshafiq.com/2010/08/hadith-palsu-kelebihan-terawikh-berhati.html