..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Monday, August 30, 2010

Jalan-jalan hujung minggu... part 2

Aktiviti malamnye teratakindah bersama Lady'd dan Mr. Hashim ke i-city Shah Alam.. Dengan bayaran RM10 sebagai tiket masuk, tidak kami lepaskan peluang untuk photoshoot disana.. suasana warna-warni mengelilingi langkah kami.. Secebis kenangan dari myLENSa...




Disediakan oleh:

6 comments:

sweet-ladybird said...

awk photographer ek? :)..
:) suke ambik gambar potret?
cantik :D
letaklah lagi..
awk masuk group photographer mana2 x? maybe kite kenal dlm group photographer..

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak pernah pergi lagi tempat ni..kat melaka ada gak lampu-lampu macam ni kat dataran sungai banda hilir...heheh

teratakindah said...

to sweet-ladybird- saye begerak sendiri je... minat n hobi..stakat nie xjoin pun lagi memane team photo..hehe tq..

teratakindah said...

To awe: oo yeke...nak pegi la kat melaka tu...xpenah gi melaka time malam nak try jgk.. tempat yg teratakindah gi tu bau lagi..thn lepas baru buka...

LyNn HaMzAh said...

nak masuk i-city dah kena bayar ker?

teratakindah said...

a'ah..rm10..terkezut la jgk...mahal!!