..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Thursday, December 16, 2010

The Season of the Witch is Here

Bila cerita pasal ahli sihir nie..beremang bulu roma jugak.. haha tapi kalau takut tu ade lah sikit-sikit kot..sebab tak pernah jumpa pun.. Tengok lah macam Harry Potter walaupun sorang ahli sihir berdarah muda tapi baik je.. hehe Sabrina, juga sorang ahli sihir..comel pulak tu..suka tolong orang.


Bila teringat pula kisah Snow White, kesian dan takutpun ada.Fobia nak makan epal.. takut kena sihir.Patutlah jualan epal selepas tayangan Snow White sedikit merosot disebabkan ahli sihir..hahaha... Yang menakutkan lagi,ahli sihir tu boleh bertukar wajah.. bayangkan lah die bertukar wajah jadi kawan rapat kita, kemudian kita di kidnap untuk dibuat bahan ujikaji ahli sihir tersebut..wooo...takut..

...
..
.
takut!!!!
.
..
...

Tapi kali ni....ade lagi ahli sihir yang bakal menggegarkan dunia..hanya 60 ahli nuffnang ditemukan secara ekslusif dengan ahli sihir tersebut.. Adakah anda salah sorang dari 60 paling bertuah tersebut? jom kita ramai-ramai gegarkan contest menarik nie...

Season of the witch

Season of the witch

Kepada yang bertuah dan entry tergempak anda juga mungkin dapat hadiah 3hari2malam di Hard Rock Hotel, Penang ... Tidak perlu jadi ahli sihir untuk dapatkan hadiah tersebut cuma dengan entry dan penyampaian yang berkesan...


3 comments:

akmafaizal said...

wah good luck yer..simple2 boleh ek..

teratakindah said...

boleh jer...hehe

cik lola said...

huhu..bkn blogger yg brtuah :(