..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Monday, December 6, 2010

pixelBUROK outing- iCITY




Bertempat di Bandaraya Shah Alam kami team pixelBUROK ke iCITY untuk menghabiskan mlm minggu dengan aktiviti readah dan berfoto.. Macam biasa la iCITY sentiasa menerima ratusan pengunjung saban hari dan menjadikan ianya suatu wadah baru dalam mempromosikan bandaraya Shah Alam yang sinonim dengan nama "light of City". Kami memulakan tugasan merakam kerdipan lampu yang mewarnai kota iCITY. Sebelum ini teratakindah pernah membuat entry mengenai iCITY...entry kali nie teratakindah ingin berkongsi gambar-gambar portrait berlatar belakangkan lampu yg begemerlapan..Macam biasa la model Teratakindah sapa lagi kalo bukan Lady'D...





Lady'D

Teratakindah a.k.a mylensa Photography


admin pixelBUROK

7 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

WOW!!!

GKSB tak berpeluang ke sana lagi...

Cayril Ikhwan said...

terbaek...model yang bergaya

AiDa AzRyN said...

fuyooo....
Pssssssssssttt,lawo header! :D

Salam Maal Hijrah.. :)

sharaBUNGA said...

wahhh !
jeles neyh
shara pon baru g sbtu lepas..
tapi tak jumpe pon

cacing said...

pergh!!!(sambil ternganga mulut) admire gila ngan gmbr2 ni... sgt berstail.... gadis dalam gmbr tu leh tahan gak.... hehehehhee.... gurau je...

♥-- emieysandra --♥ said...

xpi pnh smpai sne ag..urmm

afzan said...

wah ada model semua pun jadi :)