..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Wednesday, December 8, 2010

Retro..

Kalini teratakindah mengodek2 Photoshop CS4 yang makin sunyi tanpa editing.. Saje je mencuba teknik retro yang makin mendapat tempat para peminat foto.. Teratakindah secara jujurnya tak expert dan sentiasa mencuba untuk dapatkan teknik retro yang solid dan mantop.. ini pun jadi lah..hehe.. masih mencuba dan terus mencuba....

retro

6 comments:

peah @ peps said...

Cik Peah nak try edit retro style ni jugak..tak jadi..jadik..CS2 bole pake ke...

New Entry: Hollywood Mommies

AiDa AzRyN said...

pandainye bro edit pc ni.. @_@

teratakindah said...

to cik peah: CS2 pun boleh edit sebegini...

teratakindah said...

to aida: tq aida...saye cube2 je..tibe2 jd cam tu...hehe

AngahSayang2314 said...

cantik secara spontan jerrr

teratakindah said...

a'ah sepontan sgt...hehe... saya kene banyak blajar lagi utk kukuhkan editing gambar nie... otai2 meh la tolong ajar sikit2...hehe