..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Tuesday, September 21, 2010

Starbucks Jusco Wangsa Maju

ice blanded dan roti tuna yang segar...

Assalamualaikum.... hmm lamenye ruangan entry ni sunyi tanpa entry-entry baru... xpe la kali nie untuk tidak membiarkan laman teratakindah dipenuhi sawang, teratakindah ingin berkongsi gambar terbaru teratakindah bersama Lady'd di jusco selepas seharian beraya dirumah sanak saudara... Selepas handar mama dan abah tercinta, kami pun pergi la Jusco...diorang penat, biar la mereka rehat dirumah..hehe.. jom santai bersama myLENSa di Starbucks Jusco, Wangsa Maju

3 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

dalam banyak-banyak posing waktu amik gambar..awe memang sangat suke amik gambar ngan cermin..tak tahu nape..

Mis$~$ep0i2~BhsA said...

stuju2...second pic tu cantik menarik tertarik lah..i suker!

insyirah said...

bertuah cik anas skang dpt kekasih ati yg cun...
parents pun da bg green light so bile lg nak langsung majlis?:)