..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Friday, September 10, 2010

Selamat Hari Raya

Assalamualikum teratakindah ucapkan kepada semua blogger tegar yang tidak jemu-jemu berblogger.. Kesempatan yang ringkas ni teratakindah ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua umat Islam. Dengan berakhirnya bulan Ramadhan, Cahaya syawal pula menjelma sebagai ganjaran kepada kita. Alhamdulillah terima kasih yang Maha Esa..

Kali nie destinasi teratakindah beraya di Kedah darul aman..Negeri kelahiran ibu dan ayah... Terima lah secebis bingkisan sepetang di Alor Star di hari-hari terakhir Ramadhan 2010...

Senja@Alor Star

7/9/10:7.00pm-Masjid Zahir, Alor Star

7/9/10:6.30pm-Grand Crystal Hotel-Buka Puasa

7/9/10:12.30pm- Menara Alor Star

5 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

menara alor setar...dh naik dah..

teratakindah said...

alo..aritu xsempat naik la...sbb tengah wat ubah suai..baru ingat nak buke pose kat menara tu...sedey... tangkap gambar je la...

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pun aritu tak mkn pun....huhuhu...naik amik gmbr jerk dan kejr masa sebb hari tu hari round kedah!

teratakindah said...

waaa...dgr cite kat atas tu cantik kan view die?? bestnye..xde kesempatan lagi nak nek...sbb renovation...

Nur Hawa Mohd Zin said...

memang cantik...awe naik waktu petang..jadi nampak sawah dan gunung2 cantik...hehe...awe kena naik sebb rugi belajar kedah 3 tahun tak naik :)