..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Thursday, September 2, 2010

Shoot gambar sendiri la pulak...


haaa...slalu shoot gambar org je..tibe-tibe je rase mcm nak shoot gambar sndiri plak.. hehe kalo nak tau blazer yang teratakindah pakai nie adalah salah satu koleksi kesayangan teratakindah.. hmm dalam simpanan rasmi teratakindah ade 7 blazer berbagai warna.sut-sut ni teratakindah beli yang ready mate je...Butik yg menjadi kegemaran ialah Butik SEED, sbb sut die mmg fit dan kemas hargapun bleh tahan. sut-sut ni tadi teratakindah selalu pakai jika dijemput ke majlis2 formal dan juga dijemput menjadi pengacara majlis..... Peringkat yang dapat dibanggakan ketika teratakindah mengacarakan majlis sambutan hari raya oleh Kumpulan Nasyid In'Heart (akademi nasyid) dan juga beberapa artis Mentor..

10 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

alah..nape tak join contest black and white atau ray ban? conform menang...heheh

Fatin Aliyya said...

tu dia aih kalah sarok khans.haha.:)

teratakindah said...

to hawa: hehe..baru je amik gambar sendiri..nnt sy join k...hehe

teratakindah said...

To Fatin: hahaha..mkn belacan mane bleh jadi sarok khan..haha

LyNn HaMzAh said...

betul tu...kalau joint contest tu ada peluang menang la...

m!da BucHuxX said...

wa....cgu da start posing

Syariniey Amran said...

wah
macam artis lah gambar die
hehe

AiDa AzRyN said...

wah.. kacak sungguh org yg dlm gambar tu.. kim salam kt dia eh.. erk.. haha~ :P

cik shara gadis bunga said...

kacak~
terpikat >.<
hahah ;p

cik shara gadis bunga said...

kacak~
terpikat >.<
hahah ;p