..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Thursday, September 23, 2010

Nike!!!


Assalamualaikum semua rakan blogger... hmm ramai pemblogger tegar yang rajin berblog walking terjumpa salah satu iklan NUFFNANG ni... pelagi iklan NIKE la...hehe... Teratakindah bersama Lady'd ke Mid Valley ujung minggu lepas, niat dihati ingin tengok wayang dan terget tersebut berjaya... Lepas tu masa untuk berjalan-jalan sekitar Mid Valley... Tertarik dengan sebuah kedai NIKE yang juga mempromosikan Manchester United iaitu salah sebuah kelab gergasi eropah

Teratakindah bersama plastic bag Nike..

Dah kena pulak teratakindah berbaju Manchester United (ori tau!!!).. Bila masuk ke primis tersebut tertengoklah iklan seperti diatas yang juga seperti diiklankan nuffnang.. Pelagi teratakindah sudah dirasuk nafsu membeli..oh tidak!!!! akhirnya dapat la 1 batu t'shirt Man. Utd... thanks nuff cz iklankan nike yang berjaya mengoda nafsu membeliku...haha nice!!

11 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe jarang pakai baju sport..hehe

teratakindah said...

hehe....awe sesuai pkai baju casual sbb nampak faminin sgt..

Mis$~$ep0i2~BhsA said...

aisey..igt ada gmbr lady'd td..skali kuar gmbr mr. teratak..hehehe ok la tu

Nur Hawa Mohd Zin said...

Allahu Akhbar..malu awe tau....tq :)

teratakindah said...

Lady'd yang shoot gambar nie...hehee

teratakindah said...

awe..teruskan berfesyen ya...

Uruchimaru @ kf said...

hrp2 ade yg sudi belikan hambe jersi real madrid no.7 hihi..

Nur Hawa Mohd Zin said...

hehehe...tq...i like fesyen..nak g paris..huhu..

teratakindah said...

paris??? nak melancong ye?? hehe.. kalo nak berfesyen, xpayah gi paris malaysia lagi bagus dari segi fesyen nie..nak melancong ok je...

Nur Hawa Mohd Zin said...

Paris kan Kota Fesyen..saja jerk...hehehe...

teratakindah said...

ye la fesyen yg xsenonoh..haha.. paris juga kota membeli belah habiskan duit..hehe