..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Sunday, September 26, 2010

FRIM- part 2


Assalamualikum para blogger sekalian..entry kali ialah kesinambungan dari entry terdahulu. Jika entry yg lepas menampilkan gambar-gambar segar alam dan juga tempat-tempat menarik di FRIM..kali ni teratakindah ingin menampilkan pula gambar-gambar saki baki yang ada..

Gambar-gambar ini terdiri daripada gambar teratakindah sendiri dan juga gambar mr.cayril iaitu sahabat karib teratakindah yang turut serta ke FRIM.. Mesti ada yang tertanya kenapa perlu dibuat part 1 dan 2 sedangkan jalan cerita yang sama dan gambar serta situasi yang sama.. sebenarnya teratakindah menunggu gambar teratakindah dari camera mr.cayril.. ye la xkan nak shoot gambar sendiri kan??hehe gambar yang teratakindah dapat hanya dari facebook mr. cayril..ohh sedey.. xpe la walaupun resolusi ganbar telah dikecilkan tapi ia tetap menarik...hehe

Mr.cayril :photoshoot by myLENSa photography (teratakindah)



Teratakindah :photoshoot by D'Lensa cayril

4 comments:

Azura Ani Salaim said...

Semangat tu ambil pic, hihihih :)

Nurulbadiah Lai said...

owh..
sgt indah..
rumah tu..rumah tu..very mostalgic kn..
aritu ade sy shoot dekat rumah ala2 traditional mcm tu..mmg cantik!

Sasa Al-Sharif said...

indah bro, rupanya teamwork bersama bro cayril tu :)

teratakindah said...

hehe..tq...a'ah mmg cntik ympt die..kalo nak shoot gambar kjawen mmg sesuai kat sane..tp kalo xsilap kene bayar..