..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Monday, April 25, 2011

Private Island- Michael Schumacher








Wow...sangat menakjubkan..bertempat disebuah gugusan pulau VVVIP di Dubai yg juga dikenali sebagai "The World", Perlumba F1, Micheal Schumacher dihadiahkan sebuah Private Island yang dianggarkan bernilai 7 juta oleh Putra Mahkota Dubai, Sheikh Mohammad Bin Rasyid Al-Maktoum pd 2007...


11 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...boleh berenang ke pulau...heheh..

azim_3110 said...

uio..bestnyeee!!tp dok sorg2 je xbest la..klu de jiran2 kat pulau2 len tu ok gak..tp..mcm pasir je tgk..xtenggelam ke??haihh..

Ayie said...

wow.. kalau datang tsunami, selambe je dia sapu satu pulau.. *gurau2... hahaha

cik eja said...

leh jd jiran lg tu..banyak lg kosong..hehe

Teratakindah said...

hahaha...i like ayat pasal tsunami tuu...kalo lah sekali ombak beso dtg... hhuuhh nauzubillah.... byk lagi tu pulau kosong..bleh la booking satu..wahaha

Firdani said...

huhu..jelesnye ngan die..tp mcm menakutkan je nak dok dlam air..hehe

Teratakindah said...

ehh ok pe ari2 bleh tgk jaws round2 sekeliling umah..hehe

Aida Azryn said...

huhu... aida cukup fobia sikit bila tengok pulau.huhu..

Teratakindah said...

eh best pe duk pulau..sama je, duk darat jgk..cume keliling laut la..hehehe

blogtilldrop said...

wahhh cantikkk gilerrrr

Teratakindah said...

pulau buatan yg diasaskan putra Dubai...mmg cntk..