..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Monday, May 9, 2011

Shopping ujung minggu...


Assalamualaikum semua...hah bersempena hari akhir jualan murah kat SOGO semalam (8 Mei), teratakindah bersama Lady'd tidak lepaskan peluang sama-sama berasak untuk bershoping.. sebanyak 2 helai baju kemeja dan seluar jenama SEED dan BONIA diborong dengan sewenang-wenangnya... walaupun ramai tapi xkesah pun...

Turut serta mylensa tetap dibawa kemana saja kami berada..hehee i love my CANON n my new wide lens...kemudian kami ke Oldtown Sri Rampai,Setapak sesudah penat bershoping untuk ilangkan dahaga dan kelaparan...hee layannn gambar jom... tapi sikit jer..malas nak upload...




Lady'd berposing jerk...


kite minum dulu...


11 comments:

fyna said...

nice pic..
LIKE!!!

Teratakindah said...

tq fyna...jom shoping

Shamsuddin Amin said...

wow... shopping erk... haha

dh lame x lepak old town...
rindu plak coffe dia,,...

APAN said...

jersi man u tu...huhu...

Teratakindah said...

yeahh...man utd terbaek..cz mlm tu nk lawan chelsea..yg paling best jersi tu teratakindah beli kat London last year..

APAN said...

original la tu...haha...

Teratakindah said...

alhamdulillah ori...murah kat sana... dalam 25 pound (RM125) jer..kalo kat sini RM250 beb...cekik darah...tax mlampau2..

zures said...

singgah...cantik gambar..

AiDa AzRyN said...

saje je kan tayang minuman.. adeh.. dahaga la pulak.. =.=

MaMa AiNi said...

bestnya gi shopping..mama tak suke shopping ngan hb..asyik nak cepat balik...lbh baik pergi ngan kwn2 mama..kim slm kat lady yng cantik tu ek...

Teratakindah said...

to zures: hehe tq...
to aida: sedap minum kopi ais!!! hmm
to mama aini: hehe masa itu emas la mama...hee