..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Saturday, May 14, 2011

Payudara terbesar didunia-Chelsea Charms


haha macam2...entry kalini agak menarik dan kebarangkalian trafic tinggi kot..paham2 la entry panas n meletup mcm nie..tapi niat dihati bukan la nak memalukan sesiapa tapi hanya info...lagipun petikan tersebut diambil dari sebuah akhbar tempatan...

no komen....jom baca skit rekod yang xmasuk akal nie...

Chelsea Charms

LONDON – Seorang wanita, Chelsea Charms dengan bangganya mendakwa memiliki payu dara terbesar di dunia bersaiz 164XXX dan organ tersebut terus membesar pada kadar 2.5 sentimeter sebulan, lapor sebuah akhbar semalam.

Dia yang berketinggian cuma 1.62 meter memperoleh pendapatan ribuan dolar hasil kerjayanya sebagai seorang penari erotik.

Muncul di stesen televisyen Britain dalam program This Morning di stesen ITV kelmarin, Chelsea menyatakan dia menjalani tiga pembedahan yang bermula ketika dia berusia 20 tahun untuk membesarkan payu daranya sehingga bersaiz gergasi seperti sekarang.

Pembedahan ketiganya yang dinamakan Implan Payu Dara Tali Polipropilena kini diharamkan Britain.

“Ia merupakan sejenis salur yang mengepam cecair ke dalam poket payu dara, cecair itu diserap oleh implan dengan menyebabkan payu dara terus membesar,” katanya.

Charms masih menanti payu daranya diukur secara rasmi manakala seorang wanita, Maxi Mounds kini merupakan pemegang rekod payu dara terbesar di dunia. – Agensi

10 comments:

Memo_Hazel said...

mak aiii. gerun lak nengok nyerr.

atieshariffuddin said...

nak buek apo bosar2 ni... ish3

Teratakindah said...

buek bantal laki dio la kot..hehe gerun gerun

who is she ? said...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. takot den nengok aih.

Liyana Zahim said...

Dah mcm lombu dah den tgk haa.. Ahahaha~

Teratakindah said...

bukan lombu jo..dah macam unto kek padang pasir dah den tgk...hua hua hua

APAN said...

haha...macam2...ada pe la besar2 gitu..

Teratakindah said...

hahaa....menakutkan kaum laki jerk... wahaha

gheen giena said...

ish ish ish .. terok betul . berlumbe3 nak besa kan bende tu. btw, nice entry.. free2 singgah la my blog.. follow k.. thanx..

brader rock said...

mesti banyak airnya nie...nie yang bagus, kalau haus trus jak minum....