..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Saturday, October 9, 2010

You again!!


wooo sekali lagi nuffnang mengajak anda dan juga saya untuk turut serta dalam contest nie..macam biasa la kalo bab wayang ni adiah die tiket wayang la.. Contest kali nie nampak menarik dan telah membuatkan telah membuatkan teratakindah berminat nak join pulak..hehe

Secara ekslusifnya Nuffnang menyediakan 2 tiket untuk setiap blog yang bertuah.. Cerita ni akan ditayangkan pada 21 oktober...

poster



ok lah berbalik pada contest ni....Teratakindah diberi tugasan untuk berkonsi cerita menarik tentang seseorang yang teratakindah kurang selesa atau dengan kata lain benci la..hehe...

ok lah...ia semasa teratakindah tingkatan 5 di SMK Teknik Gombak.. Subject yang teratakindah xsuke subjek BI..hehe tapi SPM English kredit k!!!! Cikgu BI nie berbangsa Cina.Nama beliau Madam Ho.garang sangat..Setiap kali kelas nya teratakindah sentiasa di attack dan di fire macam ultraman berlawan dengan raksasa..
sekadar hiasan

hehe Setiap kali kelas nya, benda pertama yang ditengok ialah saya..mesti Mdm Ho suruh duduk depan..pastu sentiasa suruh saya jawab soalan2.. Mungkin saya nie suara lantang dalam kelas.ye la Pengawas kene la suara lantang.. Selalu jungak kene cubit, sebab bising kot.sesuai dengan tajuk filem "you again". Asyik saya je kene cubit..huhu

Satu hari teratakindah mengambil keputusan ponteng kelasnya..bukan ponteng lari balik rumah..tapi pegi kelas sebelah jer... tapi yang malangnya Mdm Ho berjaya memberkas teratakindah dikelas sebelah..huuh malu...kene tarik telinga!!!

Begitu la sedikit sebanyak cerita lama tentang orang yang teratakindah kurang selesa sewaktu dibangku sekolah dulu... Tapi sekarang die la cikgu yang paling Teratakindah kagum dan sayang!! Thanks Madam Ho!!!!

4 comments:

Cik Su said...

you again ni tentang orang yang kita benci ke

teratakindah said...

cite nie kuar 21 okt...sama2 kite nantikan....layanzz...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bertuah ada murid macam teratak indah
jasanya di kenang juga

Nur Hawa Mohd Zin said...

ish..ish...nakal benau ni