..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.


Info@teratakindah

...

Saturday, October 23, 2010

Teratakindah kembali dengan nombor cantik!!

Assalamualikum kepada semua blogger tegar seluruh negara dan seluruh dunia..waaa macam la teratakindah.com terkesal seantero dunia..wahaha..Sebenarnya kerosakan wayar adapter laptop yang menjadikan proses berblogging terkandas dan terbengkalai...

Jalan sesak sekitar Bukit Bintang, KL

Entry pembuka hari baru teratakindah ingin berkongsi sesuatu yang best!!! haha... teratakindah nak bercerita pasal nombor!! bukan nombor eko k..haram tu!!! selama setahun teratakindah menantikan nombor keramat naik di Meter KM/J pada Myvi yang baru menjangkau usia setahun.. Nombor ini teratakindah rakam tadi semasa perjalanan ke Low Yat Plaza untuk membeli Adapter Laptop.. Nak tau no keramat tu dan kaitan disebaliknya?? hah sebenarnya ia terpampang tarikh lahir teratakindah!!!! 22586.... pada 22 may 1986 teratakindah lahir kedunia...jom layan!!!3 comments:

azhar said...

happy b'day walaupun dah terlajak bape bulan....hehehe

teratakindah said...

haha....cantek!!! terlajak perahu la pulak...

Sasa Al-Sharif said...

tak sangka masih darah muda.. nmpk matang :)