..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Sunday, October 10, 2010

Light of Putrajaya edisi 10.10.10 - part 1

Assalamualaikum..kali nie entry terbaru Teratakindah ingin mengajak anda terutama yang berada jauh diseberang...hehe... saje je nk kongsi gambar-gambar terbaru teratakindah rakamkan untuk diselitkan dalam entry harian..



Bertempat di putrajaya, Teratakindah(mylensa) bersama Mr.hashim melabuhkan Tripod dengan berdepan suasana malam yang hening dan indah, kami memulakan hobi gile hujung minggu.. Dah la malas nak berceloteh panjang...tgk je la hasil yg bertarikh 10.10.10 jam 12am...



2 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

sangat suka putrajaya sebab design,landskap,suasana,lampu-lampu,ketenangan dan keindaha...hehhe

nurr kasih said...

wah cantik. nice shot n suka reflection kat air tu. perfect.