..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Saturday, September 12, 2009

..::Contest Riang Ria Raya::..

waaa...nampaknye teratakindah ade lagi satu contest utk sume blogger.. hmm contest nie senang jer.... memandangkan hari raya bakal menjelang xlama lagi,teratakindah nak memeriahkan blog ini dgn Banner (header blog) yang baru...jadi dlm banner yg baru tu teratak indah nak letak sume gambar2 blogger yg setai contest nie tanda penghargaan dan tanda kemesraan sesama kita...


Syarat-syarat contest:

1. Terbuka kepada semua blogger di seluruh dunia (xkira bangsa dan agama)
2. hanya pamirkan gambar anda berbaju raya (thn lepas pun ok)
3. gambar mestilah ceria sbb hari raya!!!
4. kena pamerkan link ke contest "riang ria raya@teratakindah"


Tarikh tamat contest:

hari jumaat 18 Sept 2009


hmmm xsusahkan?? tanda penghargaan saya utk anda semua, saya akan pamirkan anda dlm banner (header) terbaru teratakindah edisi "Riang Ria Hari Raya" nanti.. jadilah org pertama yang menyertainya...



klik disini utk menyertai contest
..::Copy code ini dan pamerkan diruangan blog anda::..



p/s tolong inform kepada admin sebaik sahaja anda selesai menjawab contest dan view pada blog anda k...supaya mudah utk diproses...

26 comments:

CikYana(",) said...

cam besh je
kna godek2 gmbo lam pc dlu

ahaks
nk cri yg btl2 ceria

m.nasri said...

mari kita sama2 memeriahkan lebaran thn nie...jadi la peserta yang pertama!!!!

IxoR@ said...

nk kena belek2 gambo raya tahun lepas yg tak berapa nk ada tu...

;D

m.nasri said...

hehe utk ixora,teratakindah dah sedia ruang dah..hehe..cepat cari gambar yg vogue2 n ceria....

Cutiesifa said...

rasanya gmbr tahun lepas xde yg ceria2 ni..
aii nak kena selongkar balik ni..

m.nasri said...

hehe hah selongkar..jgn xslongkar k!!! hmm jom beraya bersama teratakindah.com.....

noor afzan said...

baik..saya sahut cabaran tuk join ini contest..
lalalal~

syAfA said...

salam..
juz upload gmbar aje kan?......saya join k..

.::EYMMA::. said...

huhu,....mcm tak de je gmbr nie, melepas la aqu... ^_^

m.nasri said...

to syafa:

hmm bgus2..meh le meriahkan contest nie k..waa...nampaknye mkin meriah la banner terbaru blog teratakindah nie nnt...mari org ramai join!!!!

m.nasri said...

To Noorafzan:

waaa... bagus2.... camni la keluarga blogger!!! sporting sokmo.... jom kita meriahkannye...

m.nasri said...

To eymma:

eymma jom ar join..xde baru raye baju pape pun leh jnji ceria je..meh join

noor afzan said...

cikgu, homework dah siap..
kat sini tau..

http://noorafzan.blogspot.com/
2009/09/riang-ria-hari-raya-
teratakindah.html

m.nasri said...

to: noorafzan..

waa...time kasih noorafzan yg turut serta dlm contest nie...nantikan banner (header) tebaru teratakindah edisi Riang Ria Hari Raya.....

YoOsH said...

i'm in.. ahahah

appleCuBbyz said...

sudah buat posting dah hee..
hope dapat memeriahkan contest kamo ini~ heee

p/s: 2pic..pilihlaaa yg maner yg elok yek.. klu dua2 xelok pon enggak apewww~ hee

m.nasri said...

To: applecubbyz

wa...nice la gambar tu...nantikan banner terbaru k...tq

.::EYMMA::. said...

aqu da wat contest awk ye...tgk kat blog aqu... "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI" maaf zahir & batin... huhuk...

makdara terdiva said...

ok..akak dah wat contest tu..nnti ceq ye..

m.nasri said...

to makdara terdiva n eymma..

tq sbb join da contest...meriahnya ariraya thn nie sbb kemunculan family teratakindah...

::( ';')Jue(';' ):: said...

cekgu nasri...
saya pun dah join...
seb bek la ade simpan gambar2 mase raye..kalo tak..melepas nak join contest nie...huhuhu

DeQ-Da said...

best..best..
1st time join contest di belog...

(*_*)

selamat men "judge" gambar2 yg dipertandingkan..hihihi...

m.nasri said...

to deq-da n jue

time kaceh bayak2 coz join da contest wow mkin hujung makin meriah la contest nie..terharunye teratakindah....lebih dari sasaran...hmm tunggu kemunculan banner terbaru teratakindah k....teratakindah xkan hampakan anda semua

N said...

last minit entry, done !! sempat lg ker?

iqafi said...

nak joinnnn...hikhik

iqafi said...

dah joinnn..hikhik

last minute ni..belum tutp ag kn? hehehe

http://iqafiafiqah.blogspot.com/2009/09/contest-riang-ria-raya.html