..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Wednesday, September 16, 2009

teratakindah+cayril-z+asimo jadi kelawar

wah wah wah..mentang2 gaji bulan nie awl makan pun nak special je kami bertiga nie... nak tau ke mane kami merayap mlm td?? hmm kami gi Jusco AU (setiawangsa) semata-mata nak lepak kat subway...sampai je sane subway dah nak ttp jadi kami tapau je... akhirnye kami ke kedai sebelah die iaitu OldTown White Coffee...kat sini kitorang minum2 jer..

Jam menunjukkan 10.30pm...hmmm bak kate cikgu cayril (cayril-z) "mlm masih muda", jadi kami bersetuju utk kepak kat uptown danau kota yg sesak ngn manusia tu...je ar dekat2 nak raye nie fenin betul nak mencari tempat parking... pastu kami lepak lagoi kat kedai mamak kat situ menghilangkan dahaga dan makan makan yg kami tapau kat subway tadi sampai la kol 12.30am.. kami pun balik la ke rmh masing2...





cekgu hasim (asimo) n cekgu nasri (teratakindah)


Cekgu Cayril (cayril-z)


selipar baru (bukan made in uptown erk!!!! ni polo ori tau!!! butik polo Jusco Wnsa Mju)


p/s: gambar kat subway n uptown xsempat amik coz bateri camera abis da..semua gambar di atas dirakamkan di old town white coffee

2 comments:

Solehah said...

woo..syoknya boleh jadi kelawar..saya selalu jgk ke jusco au tu, tp pagi siang2 hari...hehe..

m.nasri said...

hehehe...bleh la kite gi subway ramai2..wahahaha