..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Sunday, September 6, 2009

..::Sepetang di Shah Alam::..





Fuh penatnye arini... arini sibuk berbelanje utk hari raye..hehe tapi saye xbeli pun...saye dah beli dah aritu... mula2 gi Plaza Alam Sentral, teman mak sy gi beli tudung...fuh ramai betul manusia kat sana.. sume sibuk nak beli utk persiapan raya...


Jam pun dah menunjukkan 6.45pm..kitorang pun gi la cari tempat nak berbuka pose..tempat yang dicadangkan Hotel UiTM.. tapi nasib xmenyebelahi kami coz dah Full!!! jadi kitorg pun gi la ke Quality Hotel..ala tepi Plaza Alam Sentral jer..hmm sib bek la ade lagi ruang utk kami berbuka pose.. sume dah nek harga..thn lepas satu kepalaRM48 tapi skng nie RM55++.... huh








waaaa.... kambing salai...sedap..sedap..sedap..

3 comments:

Farhana said...

Wow.. Satu kepale RM55.. Trcekik dengar.. Abes ke tak makannye tu??? Huhu.. Dah abes shopping sume barang2 raya ke??? =)

CikYana(",) said...

mak aihh mahalnya satu kepala
smlm sy berbuka nasi beriani

hahahaha
tp 1st time beli kt bazar ramadhan

sbb xlarat nk msk nye pasal
tp nsb baik sedap gk r..rm4.50

bile nk bwk cikYana mkn kt hotel?
ngeh2..bodek incik aNaS :P

Wanita Itu said...

salam saudara anas

mohon maaf sangat lama tak menyinggah sini..

kekangan masa..

tapi takper..nanti saya aktif balik datang sini kay :)

mohon maaf sekali lagi :)