..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Tuesday, September 15, 2009

berbuka di Intekma Resort, Shah Alam

my lady-d



hah assalamualaikum sume blogger...teratakindah nak berkongsi cerita pasal berbuka pose..kali nie teratakindah berbuka di Intekma Resort di Shah Alam (ahad 13.sept.09).. jom bersama teratakindah bersama Mr.Cayril, Dyana n Nadhirah ke Shah Alam....

Tapi sebelum tu yg xbest sbb membe kami asimo xdpt turut serta sbb die balik kampung..Hmmm Kami bertolak dari Gombak jam 5pm dan sampai pada jam 5.40pm...wow jln kat shah alam jem ar jgk.. seterusnya kami ke Plaza Alam Sentral..jln2 cari pasal...hehe best tau kat sini..meriah sgt dgn barangan hari raye mcm baju, songkok sambil kami ditemani lagu2 raya yang membuakkan lagi semangat hari raya...

Kemudian kami terus ke tempat utk berbuka pose..kami memilih Intekma Resort bersebelahan dengan Uitm...Sorang dikenakan RM42 nett. hmm makanan sedap sgt..ade kambing golek tu...


Kemudian kami ke Plaza Alam Sentral lagi utk proses membuang lemak berlebihan..wahahah men bowling da....hmmm pastu kami pun balik la..yg best nye time nak balik tu lupe nak tgk meter minyak..pelagi cuak la bile lampu minyak dah berkelip..alhamdulillah ade jgk stesen minyak kat tepi lebuh raya.. meh tgk gambar yg sempat dirakamkan...




teratakindah vs cayril-z







6 comments:

CikYana(",) said...

wah sonoknye berbuka ngan yg tersyg
huhuhuhu

maiyah said...

main ngan cikgu ye :D

m.nasri said...

hehe a'ah cekgu2 berbuke pose..pastu ktorg gi men bowling...

Anonymous said...

my lady-d...
hehehe...
bler lg nak makan nasi myk?

m.nasri said...

nasi minyak??? hehe insyaAllah..doa2 kan la yer...

Anonymous said...

amboi..
pandai teratakindah pilih buah ati...
cantek,lemah lembut, sopan santun...dll la..
same padan macam limau di belah-belah...
nampaknyer da terubat la luka di ati awak skang ni...
semoga berbahagia awak dengan yang tersayang...amin