..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Sunday, November 7, 2010

mari sertai kami...

bukan sekadar pixel..

Berminat dalam bidang photography? kami mengalu-alukan penambahan ahli dalam group "PIXELburok" yang baru dibentuk ini untuk kita sama-sama berkongsi pendapat dan minat yang sama tentang dunia foto ini.. ianya suatu juadah yang sihat memandangkan hobi berfoto ini makin mendapat tempat dihati anak-anak remaja dan juga golongan dewasa.

Ianya juga suatu advantage kepada profesional dlm bidang ini untuk berkongsi pengalaman anda kepada ahli..keahlian kini seramai 20 peserta pelbagai latar belakang dengan satu misi dan satu minat yang sama.. jangan risau free je..hanya suka-suka..dan event pertama group PIXELburok akan berlangsung bulan hadapan. Kami juga menyediakan baju group dengan harga kurang dari RM20 sehelai.. Anda boleh sertai dengan melawat facebook PIXELburok di |link|..

Jom sertai sekarang....kami juga mengalu-alukan keahlian anda...jadikan PIXELburok sebahagian aktiviti sihat anda....(terbuka kpd semua walaupun tiada DSLR,minat paling utama)

PIXELburok..bukan sekadar pixel...

dikuasakan oleh Facebook

10 comments:

Syam said...

Salam
Saya berminat nak jadi ahli pixelburok
Tapi sy xde fb
Cmne ni? :(

teratakindah said...

owh..xpe saya akan update melalui Blog jgk..time kasih join..myb kita akan ade blog sndiri..tp buat masa nie tgh tunggu design baju siap dulu..pape info sy bitau En.Syam..

Syam said...

Tq =)
Kalo saye dah ada FB nanti,
sy inform n join group FB keyh
Nyway lots of thanks skali lg ;)

teratakindah said...

ok bro!!! thkz..

Cayril Ikhwan said...

Sy ahli Pixel Burok..jom kepada yang berminat lensa..mari sertai kami

teratakindah said...

jom...kita berkongsi pendapat dan berkongsi hobi berlensa...nantikan event2 kami...

m!da BucHuxX said...

naseb baek cgu memahami minat saye wlaupun tak ber DSLR .hee. .
saya nak join .:))

teratakindah said...

cikgu yakin bakat awak tu asmi..awak boleh join tp tumpuan utama skang kat study awak k..next year SPM tau..ingat tu

Syam said...

Wah..
Cikgu upenye En Anas ni
Doakan sy pon dapat lulus n jadi cikgu taun dpn :)

m!da BucHuxX said...

terima kasih cgu .yaa itu lah aim utama saye. . SPM ;))