..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Thursday, January 20, 2011

Meeting vs Outing vs Eating..ehh..pecite nie???

Hahaha...dimulakan dengan Bismillah dan diiringi Assalamualaikum salam sejahtera semua.. Entry kalinie nak cite skit job baru pixelBUROK group...ye la group baru nak bertatih dalam bidang photography nie.. job kali nie kami dapat dari pengusaha bahan-bahan kraf, tudung dan pakaian wanita.. daripada Photoshoot by item sehinggalah ke Model pose sehinggalah membentuk Laman Sesawang, dipakejkan dalam mempromosikan produk... Tugas kami tidak termasuk mempromosi produk yer...

Tibalah hari ini dimana kami duduk semeja membincangkan lokasi, plan, bahan dan bla..bla..bla... Lokasi meeting di salah sebuah kopitiam di Wangsa Walk.. Dari meeting ke makan-makan seterusnya snap2 pic sebagai minute mersyuarat kami..xperlu ada minit, xperlu pen, xperlu kertas..cuma sebiji Lensa menjadi saksi perbincangan tersebut..jom layanzz.gambar mentah dari kamera 1000D canon...kredit to mr.cayril a.k.a admin pixelBUROK group...


mr.Cayril: "sebelum ko amik pic aku aku snap ko dulu!! wahaha" teratakindah


teratakindah vs Lady'd: dapat menyelit skitpun ok laa...

Laptop:mesti dibawa bersama


3 comments:

Sasa Al-Sharif said...

wah job lumayan tu hingga ke tahap buat site lagi

Teratakindah said...

alo buat site tu sub kat Mr.cayril jer...die pakar IT...hehe

me3rma said...

sangat sonok bila karya dihargai..heee..job baek tow..baguih3