..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Tuesday, August 11, 2009

Berblog sambil berbisnez!!!

hah....teratakindah nak promot skit ar web yang nak bagi kite duit... ramai yang dah tahu tapi saye nak bitau sape yang xtau lagi...senang je cara die..anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu.... kemudian die akan bagi url untuk kita pamerkan iklan die kat blog kite (contoh iklan ade diatas)..senang sgt..cara die senang skit daripada nuffnang.... meh le cube....klik je gambar kat iklan kat atas nie.. mari same2 kite wat duit!! xbanyakpun siket pun jadi la daripada xdpt paper..cube tau...

Klik je kat iklan advertlets dlm blog ni..... sure puas ati tau... yang paling best baru2 nie diorang wat karnival tau!!!! ramai tau...siap ade nyanyi2 lagi... lepas nie mesti ade lagi karnival yang gempak ni menemui beribu blogger kat Malaysia nie... ape tunggu lagi jom la join dan jadilah salah sorang dari beribu ahli advertlets nie.....














6 comments:

Boo™ said...

mcm2 care wt bisnes kt tenet skrg ni,tp tak seme leh dipercyai jugak

m.nasri said...

hehe alo suke2 je....

Khairil Ikhwan said...

teruskan usaha mu yang murni tu nasri...

As][Mo said...

duit! duit! duit!!!! hehe

cj'alhafiz said...

apakah itu??

cik intanurulfateha said...

.ape beze bnde neh ngan nuffnang ek?