..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Tuesday, February 22, 2011

santai lagi...

Penutup hujung minggu lepas hanya dirumah..hehe... disebabkan cuaca yg panas terik, jadi dirumah lah tempat paling bahagia... Aktiviti petang pula teratakindah dan lady'd bersantai di Jusco wangsa maju sambil minum petang di Starbucks... Mr.Canon tetap menjadi peneman utama kami pada ari tersebut... smbil snap2 sambil berposing... gd job to lady'd yang makin hari makin menunjukkan taring dalam berfoto..beberapa pic dibawah nie hasil dr my dear Lady'd..mentang2 xde shoot minggu tersebut, keje nak snap org je... jom layanz...

santai minum ptg

santai minum ptg

santai minum ptg

pic2 diatas hasil sentuhan Lady'd..kredit to her (edit by teratakindah)..

santai minum ptg

santai minum ptg

secebis hasil mylensa Teratakindah

4 comments:

Mr.IX said...

cantek smua pic tu...

Teratakindah said...

alhamdulillah..tq bro

white rose said...

hensem laa kau bro...
naseb baik da ade lady'd...

kalo tak, aku ngorat kau sampai dapat...


hahahaha...

Teratakindah said...

hahaha..... kalo x white rose bertukar jadi red rose la agak nye yer?? heheee