..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Thursday, February 24, 2011

Raja Lawak vs Maharaja Lawak!!!!!!

pic: en.google - Sidang Media peserta Maharaja Lawak

Assalamualaikum para blogger...sihat?? Alhamdulillah kalo sht tp kalo sebaliknya banyakkan rehat... ok lah entry kalini memang semuapun dah tau..kalau yg xtau lagi meh nak bitau n story mori skit pasal fenomena baru melanda industri lawak negara kita.. Baru-baru nie pihak Astro bersepakat yang membawa berkat menampilkan rancangan realiti baru Maharaja lawak dengan menawarkan RM600 000, menjadikan Asrto warna (ch132) sebagai penyiar rasmi.

kredit to: en.google

Rancangan yang bakal menemui penonton ini bermula pada 1 April ini, telah menampilkan AC Mizal sebagai hos pertandingan.. Rancangan ini mengenengahkan finalis raja lawak dari episod pertama hingg kini...

Pelawak Johan dan Zizan dari RL pertama membentuk kumpulan yang bakal menggegarkan pertandingan tersebut. tidak kurang hebat Nabil dan kumpulan XN3 (musim kedua) dan kumpulan Sepah, Jihan, Amir (musim ketiga). Bukan tu saje beb...Kumpulan Kecik dan Idlan serta Alex dari musim ke-4 serta Finalis RL ke-5 (masih dipertandingkan) turut merebut gelaran Maharaja Lawak..

Wow!!!! mesti gempak la beb..... xsabar pulak nak tgk lawak2 handal yg diasah Astro kembali berentap digelanggang kegemilangan mereka... Syabas Astro!!!! Teratakindah vote to Jozan!!!!

2 comments:

white rose said...

mcm2 laa...
semuanya nak ngadap tibi jer...

agak2 dapat free tak kalau tengok?

AiDa AzRyN said...

haha.. macam2 realiti show skrg ni kan?=.=