..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Monday, October 19, 2009

Pengacara artis????? alhamdulillah

o








cayril'z-Hyrul mentor3-teratakindah



hehe... hah...dah lame teratakindah xupdate...hmmm arini abis sudah bulan syawal..esok dah bulan lain kan??? teratakindah nak cite skit pe yang berlaku ujung mggu yg baru je berlalu beberapa hari yg lalu.....

Hari sabtu yang lalu Kumpulan In'Heart mengadakan 1majlis rumah terbuka bersempena Hari Raya Aidilfitri... hmm yg best dan xsangkanye, teratakindah feat cayril-z yang jadi mengacara sepanjang majlis berlangsung..waaa.....1st time duk ngn artis.. ramai gak artis2 mlm tu c0ntohnya hyrul mentor3, pija mentor, in'heart, presendro(kumpulan lama), dan ramai lagi..sume artis yang dijemput adalah dari artis mentor dan one in a million (oiam)...alhamdulillah rezki kami mlm tu...

nie gambar2 yang sempat kami amik...opssss...bukan kami yg amik tapi PA kami...wahahah skang nie kene ada PA sendiri dah.....

-MC jemputan-

-setup dewan-


-kami mula beraksi-


-kump. resendro-

-jemputan dari KUIS-


-Hyrul mentor3-


-In'Heart feat Hyrul mentor3-


-artis2 mentor feat artis oiam-


hafiz in'heart-anas-cayril-z-pito' inheart



1 comment:

noor afzan said...

wah..jumpa pija ke..
awat xde pic die kat sini..?