..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Sunday, March 1, 2009

Syukur Alhamdulillah!!!




Alhamdulillah...berkat berhempas pulas saya n kontinjen2 (kadet bomba n Rumah Hijau) slama nie akhirnya berbuahkan hasil yang membanggakan..syukur saya kehadrat illahi coz dapat harumkan nama pasukan dibawah jagaan saya.. terima kasih jgk kpd ketua rumah sukan hijau dan ketua kadet bomba memberi kepercayaan penuh kpd saya untuk handle pasukan2 nie.. walaupun dari idologi yg berbeza tapi niat yg sama untuk naikkan nama pasukan saya diperingkat yg membanggakan walaupun sekadar menempah nama dipersada sekolah shj.. sekarang perjuangan rumah hijau sudah selesai dan saya tertumpu kembali kepada pasukan kadet bomba utk mengharungi pertandingan peringkat sekolah, daerah dan insyaAllah ke peringkat antarabangsa tidak lama lagi..

keputusan perbarisan tadi menyaksikan pasukan rumah hijau menduduki tempat ke3 utk kategori rumah sukan, dan kadet bomba ditempat ke2 bagi ketagori badan beruniform..Dan yg paling best saya dapat nombor 3 dalam acara guru..hehe sy bangga dgn kemampuan dan kesungguhan kontinjen sy..walaupun pasukan rumah hijau terdiri dari pelajar form1 dan hanya sebilangan kecil dari senior,tidak mematahkan semangat untuk merangkul tempat ketiga kedudukan rumah-rumah sukan..cikgu bangga dgn awak semua!!! xsia-sia cekgu stayback kat skolah sampai pukul 12tgh mlm hnya semata-mata nak pastikan persediaan perbarisan lengkap..walaupun duit cekgu banyak habis tapi xternilai dgn titisan peluh ank2 cekgu yg berpanas hanya utk naikkan nama rumah hijau..tahniah semua yg terlibat.. thankz a lot to bob kembar, aina(kelas janda), cekgu dyana, ketua komanden, pemegang sepanduk n bunga manggar, senior form 6 seterusnya semua kontinjen2 rumah hijau yg banyak tolong dlm persiapan perbarisan rumah hijau... utk kadet bomba, cekgu nak ucapkan thnkz utk sarjan muhammad, sarjn acap, srjn rozi n semua barisan kontinjen yg berungkus lumus dlm perbarisan sukan kali nie...


Rama-rama berkawat...wahahaha



7 comments:

IxoRa said...

Wah...cikgu sibuk bersukan rupanya.

Caya la, umah HIJAU menang....

eymie said...

salam...
yeye..umah ijau menang...
thanx coz wish besdzy mlm td..sory da tido maser tue..
nie pun xder krd tu yg bls kat blog jer...
cian cekgu bz sgt yer skunk nie...

m.nasri said...

hehe tq!!! a'ah la bz skit... lepas sukan nie ade pertandingan kawat kaki sekolah plak.pastu daerah...

babymasInDaHouse said...

tahniah..semangat kesukanan tu penting..n yg penting kita enjoy dgn tugas yg telah diamanahkan..

m.nasri said...

ape yg penting!! kerjasama!! wanderpad datang membantu..

Anonymous said...

cekgu anas..nk tye sket...tok gmbo yg ke 5..spe kah gerangan mereka itu??especially yg putih2 tu hehehehee....:D..

m.nasri said...

diorang tu cekgu la...yg putih tu?? oo name die cekgu dyana.. jgn nak gosip2 erk!!!