..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Sunday, October 9, 2011

Bercanda@One Utama...



Salam....
Ermm Pekabo sume?? hehe dh lama xberbloging... Kalini nak berentrykan sesuatu yg boleh menitiskan air liur dan air mata.. Lihat saja la pic diatas ni...Kopi yang lazat.. Macam biasa lah my favorite choice ----> Caffe Latte... Dari Starbucks sehingga lah ke Big apple pilihan tetap Caffe Latte.. aroma yang sungguh mempesonakan dengan limpahan creamy yang memukau.. Mmg terbaek...









p/s:Setiap gambar telah dikecilkan resolusi

2 comments:

MaMa AiNi said...

memang terliur bila mama tgk pic.caffe latte tu !!..tapi donat dr big apple tekak mama dah tak blh terima lagi..sbb sebelum ni selalu tapowww 2 kotak sekali..tamak sangat kan?..he2x..

Teratakindah said...

haha...xpe itu la nikmat didunia...tapi jgn mkn byk2 cz manis tuuuu...