..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.


Info@teratakindah

...

Sunday, June 26, 2011

Ujung minggu yang bz..


Assalamualaikum...huuhh 2 hari bercuti bakal melabuhkan turai dan esok,bermula rutin harian bekerja seperti biasa..sabtu yang memenatkan dengan kursus teknikal pelaburan. diikuti mersyuarat penubuhan syarikat..huuh sgt memenatkan..nasib nek la office sejuk jer..

Arini (ahad) plak masa untuk meluangkan masa dengan yang tersayang..sapa lagi kalo bukan Lady'd..kesesakan Kuala Lumpur pagi tadi membatalkan niat untuk ke SOGO..shoping sikit... kami bertukar arah ke jusco wangsa maju,apabila tersekat dalam kesesakan super bosan sekitar ibu negara...

Shopping perfume "1 million" dan jam tangan dah cukup utk seharian bershopping..hehe... kemudian kami ke Wangsa Walk.. tgk wayang..cite "SUPER 8"... lensa tetap dibawa bersama..hee


2 comments:

MaMa AiNi said...

wah2x..bz bershopping ngan lady`d rupa2nya..aha mama ngan hb gi menyopping friday lps kat JUSCO bkt rajah..ari JCARD..he2x..

Teratakindah said...

waaa....bestnye...teratakindah suke ari JCARD!!!!!hehe