..::sekapur sireh::...


Selamat Datang Ke TeratakIndah.blogspot...
Penggantara diruangan maya dengan dunia sebenar. Semuanya dihujung jari anda. Disampaikan dengan penulisan yang mudah sesuai disemua peringkat. Teratakindah sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.






Info@teratakindah

...

Tuesday, September 30, 2008

Aziela Shuhadah ke LONDON!!!!!

ceh.....depan camera bkn men control lagi yer..ilang trus air mate.hehe


hehe xsampai UK lagi dah pkai baju sejuk baru yer??? hehe bleh ar men salji nanti..wahahah



Kakak tersayang...jgn sedey2 yer kak..


Jgn nangis...


Ayahnda(YB) tersayang..


Ciuman sorg anak...


alo cian die...


Sedih beb..


hah cube tgk paperbag manisa nie,die tulis slamat ari rayer..tu yg watkan lagi sedih tu...smagat rayer betul...wahaha


Hmm skang nie sume senyum lebar r....japgi sume mgalirkan air mate...ala mcm cite industan..

Sume kawan2 turun berikan sokongan...Gud luck yer aziela shuhadah...




hmmm... selang beberapa hari lagi nak rayer dah brangkat ke UK.. xpe lah nak blajar... ok lah utk pengetahuan kekawan, kawan kiter nie blaja kat University of Surrey.kat London tu... hmm nie aku tunjuk ar detik2 die nak g Uk..situasi nie dirakam di KLIA... saper2 nak gambar nie bleh ar trus amik dari blog nie...free jer...


video




video

No comments: